preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 11. 2013. 10:58 | RSS

U četiri oka s CARNetom – Kakve edukacijske usluge su vam potrebne?

Pozivamo vas da se uključite u razvoj novih CARNetovih edukacijskih usluga kao i u unapređenje postojećih! Kako? Ako prisustvujete ovogodišnjoj CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC, dođite na neformalnu diskusiju “BoF: U četiri oka s CARNetom – Kakve edukacijske usluge su vam potrebne?” koja se održava u četvrtak 21. studenog 2013. u 11 sati.

Ukoliko niste u mogućnosti doći, pošaljite nam svoje prijedloge do početka početka diskusije putem web obrasca dostupnog na adresi http://cuc.carnet.hr/2013/posebna_dogadjanja/bof2.

Kao ustanova čije su usluge namijenjene obrazovnoj i akademskoj zajednici, CARNet svojim korisnicima nastoji osigurati što kvalitetnije, korisnije i obuhvatnije edukacijske usluge. Kako bi te usluge bile što usklađenije upravo s vašim potrebama, u sklopu CUC-a smo organizirali neformalnu diskusiju, tzv. BoF (Birds of a Feather). Bit će to prilika da čujemo od vas kakva iskustva imate s CARNetovim edukacijskim uslugama, koje su vam usluge korisne, što radimo dobro, a što bismo mogli bolje.
 
Također se nadamo da ćemo saznati kakve vam još usluge nedostaju da biste unaprijedili obrazovni proces i sustav. Moderatorice diskusije bit će Gordana Jugo i Gordana Benat iz CARNetovog Odjela za podršku obrazovanju.
 
Pridružite se BoF diskusiji i podijelite svoja iskustva i prijedloge s nama u četiri oka! 

 
preskoči na navigaciju