preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 7. 2012. 12:05 | RSS

U tijeku su prijave na natjecanje Webfestival 2012

Ukoliko ste izradili video, screencast, podcast ili animaciju obrazovnog karaktera te ako je vaš multimedijski sadržaj objavljen na Internetu, CARNet vas poziva da taj multimedijski obrazovni sadržaj prijavite na natjecanje Webfestival 2012 i tako konkurirate za vrijedne nagrade.

Tema natjecanja Webfestival 2012 je multimedijsko učenje kroz izradu multimedijskih sadržaja od screencastova, podcastova, videa do animacija. Cilj natjecanja je upoznati širu publiku s mogućnostima primjene multimedijskih sadržaja u obrazovne svrhe te načinima i alatima za izradu multimedijskih sadržaja.

Na natjecanje se mogu prijaviti natjecatelji mlađi i stariji od 18 godina te se mogu natjecati u dvije dobne kategorije: mladi kreativci (-18 god.) i majstori (+18 god.)

Prijave na natjecanje započele su 20. travnja, a trajat će do 30. rujna 2012. Prijaviti se možete putem web obrasca koji se nalazi na http://webfestival.carnet.hr/2012/prijavnica.

Pristigle multimedijske obrazovne sadržaje prema propisanim kriterijima (http://webfestival.carnet.hr/2012/kriteriji_ocjenjivanja) ocjenjivat će Ocjenjivački sud (http://webfestival.carnet.hr/2012/ocjenjivacki_sud), a najbolji rad u obje kategorije odabrat će publika svojim glasovima.

Pobjednici natjecanja svoje će nagrade primiti na CARNetovoj korisničkoj konferenciji – CUC 2012 (http://cuc.carnet.hr) u Rijeci, koja će se ove godine održavati od 12. do14. studenog.

Više o Webfestivalu 2012, kriterijima natjecanja i pravilima sudjelovanja potražite na adresi http://webfestival.carnet.hr.


 
preskoči na navigaciju