preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 7. 2012. 13:59 | RSS

CARNetov Helpdesk od sada i na CARNetovoj Facebook stranici

Kako bi korisnicima bio olakšan put do informacija o CARNetovim uslugama te pružena pravovremena podrška, CARNetov Helpdesk od sada nudi mogućnost odgovaranja na upite pristigle putem CARNet službene Stranice na Facebooku. CARNetov Helpdesk tim s vama je svakim danom od 8 do 22 sata za sva pitanja o našim uslugama.

Kako bi se osigurala sigurnost vaših podataka, molimo vas da ne objavljujete poruke s podacima o vašem korisničkom računu, već da za takve upite i dalje koristite naš besplatan broj telefona. Ovim putem napominjemo da CARNetov Helpdesk nikada neće tražiti vašu lozinku putem Facebooka ili e-maila, stoga prijavite CARNetovom Helpdesku svaki pokušaj prevare koji zaprimite na vaš e-mail.

Za detaljnje informacije o korisničkom računu i lozinci na raspolaganju vam je i dalje naš besplatni broj 0800 CARNet (227638) odnosno za pozive iz inozemstva +385 (1) 6661 656.

Na Facebook stranici smo također uveli tab "Obavijesti" gdje u svakom trenutku možete pronaći najsvježije informacije o stanju mreže, najavljenim radovima i eventualnim poteškoćama.


 
preskoči na navigaciju