preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 3. 2012. 12:15 | RSS

Izradite plakat i sudjelujte u nagradnom natjecanju TERENE

Trans-europska udruga akademskih i istraživačkih mreža TERENA i ove godine poziva sve studente da izrade plakat na jednu od konferencijskih tema i osvoje nagradne ulaznice za sudjelovanje na konferenciji.

Deset najboljih radova dobit će mogućnost sudjelovanja i predstavljanja na konferenciji TERENA Networking Conference, a najbolji među njima osvojit će i posebnu nagradu koju ove godine sponzoriraju Cisco i Internet Society .

Ovogodišnja TERENA konferencija održat će se od 21. do 24. svibnja u Reykjaviku. Od brojnih i zanimljivih ovogišnjih tema izdvajamo: network technology and architectures, network management, IPv6, Federations, AAI, identity management, real-time collaboration, access everywhere, collaboration beyond academic boundaries, Security, privacy, Internet governance, social media, Internet democracy, e-learning, i mobility.

Više informacija o natjecanju, kao i ovogodišnje konferencijske teme, potražite na stranici konferencije https://tnc2012.terena.org/ ili na službenoj Facebook stranici TERENE http://www.facebook.com/pages/TERENA#!/events/212622995446478/.


 
preskoči na navigaciju