preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 3. 2012. 11:56 | RSS

Završen Stručni skup za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih

Nakon Završne konferencije projekta Regionalna mreža lokalnih obrazovnih ustanova u zagrebačkom hotelu International održan je dvodnevni Stručni skup za ravnatelje i voditelje obrazovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih (6. i  7. ožujka 2012.). Na skupu je sudjelovalo više od 370 predstavnika ustanova za obrazovanje odraslih.

Teme Stručnog skupa posebno su bile fokusirane na  promjene u donošenju i pisanju programa obrazovanja odraslih (predstavljena je izmijenjena i dopunjena metodologija izradbe programa osposobljavanja i usavršavanja), usavršavanje nastavnika, nove mogućnost koje nude fondovi EU, promociju programa obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja te istraživanje i analizu obrazovnih potreba na županijskoj razini.

U sklopu stručnog skupa predstavljen je Zbornik radova s Međunarodne konferencije o obrazovanju odraslih. Zbornik su predstavili ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ivan Šutalo, dipl. ing. i urednici zbornika dr. sc. Tihomir  Žiljak i prof. dr. sc. Milan Matijević.

Dokumenti:

Vodič ustanovama za obrazovanje odraslih - Od ideje do javne isprave
Kako uspješno poučavati odrasle
Rezultati istraživanja i analize obrazovnih potreba na županijskoj razini
Zbornik radova s Međunarodne konferencije.

 

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.


 
preskoči na navigaciju