preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 7. 2011. 15:38 | RSS

Regionalni sastanak RIPE-a u Dubrovniku

RIPE (Réseaux IP Européens) (http://www.ripe.net/), međunarodna neprofitna organizacija čiji su članovi europski davatelji usluga na Internetu (Internet Service Providers), u suradnji s CARNetom kao lokalnim partnerom, od 6. do 9. rujna ove godine u Dubrovniku organizira RIPE NCC Regional Meeting.

Riječ je o prvom regionalnom sastanku RIPE NCC u regiji Jugoistočne Europe, namijenjenom mrežnim inženjerima i drugim tehničkim stručnjacima. Uz svakodnevne praktične radionice u organizaciji vodećih stručnjaka, sastanak će ponuditi i mogućnost razmjene znanja i iskustava te identificiranja područja buduće regionalne suradnje.

Ciljevi sastanka su sljedeći:

  • poticanje suradnje ISP-ova u regiji, uz razmjenu informacija te diskusiju o njima zanimljivim temama
  • podrška regionalnim RIPE NCC članovima/Local Internet Registries (LIRs)
  • predstavljanje najnovijih trendova u internetskoj industriji te identifikacija, rasprava i rješavanje specifičnih pitanja koja se tiču regionalnih operatera.

Sastanak će se održati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, a prisustvovati mu mogu svi zainteresirani, bez plaćanje kotizacije, uz prethodnu registraciju. Više informacija o programu i samom događanju nalazi se na službenim stranicama sastanka http://www.ripe.net/ripe/meetings/regional‐meetings/dubrovnik‐2011.


 
preskoči na navigaciju