preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 3. 2011. 14:33 | RSS

Počinje online glasanje za najbolje prezentacije Školskog laboratorija slave

Prijave na Školski laboratorij slave su završene. Zaprimljena je 41 video snimka prezentacija učenika srednjih škola. Prezentacije se bave znanstvenim temama iz srednjoškolskog gradiva.

U prvom krugu, koji će trajati od danas, 3. ožujka do 10. ožujka, prezentacije ocjenjuju posjetitelji Portala za škole putem online glasanja i stručni žiri. Stoga vas pozivamo da pogledate prezentacije koji prikazuju jedan sasvim novi pristup znanosti i glasate za onu koje je po vama najbolja.

Putem http://www.skole.hr/ucenici/laboratorij/prezentacije možete pristupiti prezentacijama i glasati. Deset najuspješnijih učenika/prezentera po glasovima stručnog žirija i posjetitelja Portala za škole ulaze u završno natjecanje i to:

  • prvih sedam radova prema ocjenama stručnog žirija
  • prva tri rada po rezultatima online glasovanja.

Na završnom natjecanju će se izabrati pobjednik, a odvijat će uživo pred publikom 24. ožujka 2011. u Zagrebu. Točno mjesto i vrijeme završnog natjecanja Školskog laboratorija slave bit će uskoro objavljeno na službenim stranicama natjecanja  na kojim možete saznati i sve ostale potrebne informacije.

Školski laboratorij slave organizira British Council, u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i CARNetom. Cilj natjecanja je poticanje učenika i nastavnika na kreativan pristup učenju i prezentaciju srednjoškolskog gradiva iz područja prirodnih i tehničkih znanosti. Ujedno se natjecanjem želi popularizirati prirodne i tehničke znanosti među učenicima, roditeljima i u javnosti.


 
preskoči na navigaciju