preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 9. 2010. 09:33 | RSS

Online Burza udžbenika ponovno aktivna

Svi učenici osnovnih i srednjih škola, kao i njihovi roditelji, i ove godine mogu za nadolazeću školsku godinu nabaviti školske udžbenike uz pomoć Burze udžbenika na stranici http://burza.skole.hr.

Podsjećamo, Burza udžbenika je portal za razmjenu udžbenika koji omogućava komunikaciju između učenika koji žele ponuditi svoje korištene udžbenike i učenika kojima ti udžbenici trebaju. Svakom korisniku dostupna je informacija i kontakt podaci osobe koja nudi naslove koji su mu potrebni, te se isto tako svakom korisniku daje mogućnost da ponudi naslove kojima raspolaže. Na taj način učenicima i njihovim roditeljima omogućena je jednostavna nabavka školskih knjiga i sve potrebne opreme uz značajnu uštedu.

Specifičnost Burze udžbenika je da sadrži popis svih hrvatskih škola i razreda te informaciju o tome točno koje naslove je koji razred koristio prošle školske godine (2009/2010). Na temelju tog popisa korisnik automatski može vrlo jednostavno izraditi popis udžbenika koje nudi. Naslovi unutar Burze udžbenika se biraju iz popisa udžbenika koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Online burza udžbenika razvijena je na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom - CARNet.

Sva dodatna pitanja korisnici mogu uputiti CARNetovoj službi za podršku korisnicima na mail adresu helpdesk@CARNet.hr.


 
preskoči na navigaciju