preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 2. 2010. 09:42 | RSS

Natjecanje u poznavanju prometnih propisa putem Prometne Učilice

I ove se godine održava natjecanje na kojem učenici osnovnih škola mogu pokazati svoje znanje o sudjelovanju u prometu. Natjecanje će se provoditi od 1. ožujka (od 12:00 sati) do 30. travnja 2010. (do 12:00 sati) unutar Prometne Učilice na adresi  http://ucilica.skole.hr/prometna, internetske aplikacije za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa.

Učenicima se u Prometnoj Učilici, osim poučnih sadržaja koji su ove godine obogaćeni i video materijalima te pitanja za provjeru znanja, nudi i mnoštvo zabavnih materijala poput igre pamćenja, slaganja online puzzle, ispisivanja rasporeda sati, bojanke itd. Također, u novoj verziji Prometne Učilice učenici i nastavnici od sada mogu razmjenjivati svoja mišljenja, ideje i saznanja o prometu (kroz tekst, fotografiju i video) koje će međusobno moći i ocjenjivati.

Nova Prometna Učilica dobila je i naslovnicu za objavljivanje svih novosti u Prometnoj Učilici te o aktivnostima i preventivnim akcijama s ciljem zaštite djece u prometu koje Ministarstvo unutarnjih poslova provodi već niz godina, a unutar kojih se provodi i ovo natjecanje.

Ovo drugo po redu natjecanje o poznavanju prometnih propisa namijenjeno učenicima organiziraju Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te tvrtka Markot.tel uz podršku Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet.


 
preskoči na navigaciju