preskoči na sadržaj
.
Preporučujemo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 1. 2010. 10:39 | RSS

Počele prijave za natjecanje "Primjena računala u obrazovanju"

Primjena računala u obrazovanju

U okviru suradnje tvrtke Microsoft i Agencije za odgoj i obrazovanje RH na programu "Suradnici u učenju", organizirano je natjecanje pod nazivom "Primjena računala u obrazovanju".

Prijave za natjecanje u inovativnoj i kreativnoj primjeni računala u obrazovanju bit će otvorene u razdoblju od 11. siječnja do 14. veljače 2010. godine.  

U stručnom ocjenjivačkom sudu uz predstavnike Agencije za odgoj i obrazovanje sudjelovat će i predstavnici Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet, predavači sa Sveučilišta u Rijeci, Zadru i Zagrebu te stručni suradnici u odgojno-obrazovnim ustanovama.

Organizatori će nagraditi deset najboljih radova, a rad s najvećim brojem bodova (neovisno o kategoriji) predstavljat će Hrvatsku na Innovative Teachers Forumu 2010. godine u Berlinu. Autori svih nagrađenih radova imat će mogućnost predstavljanja svog rada putem članka u digitalnom časopisu "Pogled kroz prozor" te na jednom od webinara po završetku natjecanja.

Upute za natjecanje dostupne su ovdje, a radove možete prijaviti ispunjavanjem obrasca za prijavu.

Sva pitanja vezana uz natjecanje možete postaviti putem obrasca za pitanja ili porukom na adresu itf@ucitelji.org, a detaljne informacije o natjecanju „Primjena računala u obrazovanju“ potražite ovdje.


 
preskoči na navigaciju