preskoči na sadržaj
.
Izdvajamo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 11. 2016. 11:29 | RSS

Proglašeni pobjednici nagradnog natjecanja za nastavnike "Pravi kaLibar za znanje"

CARNetovo nagradno natjecanje pod nazivom "Pravi kaLibar za znanje" privedeno je kraju. U natjecanju su sudjelovali nastavnici iz osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske. Nastavnici su izradom digitalnih nastavnih materijala u CARNetovom alatu Libar na temu „Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije“ potaknuli izvrsnost u izradi digitalnih nastavnih materijala. 

 

Na ovogodišnje su natjecanje bila prijavljena 43 digitalna nastavna materijala, od čega su 33 prijave bile valjane. Ocjenjivački sud imao je zahtjevan zadatak pregledati, ocijeniti i na kraju odlučiti o tri najbolja digitalna nastavna materijala.

Prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda pobjednici CARNetovog natjecanja „Pravi kaLibar za znanje“ su:

1. mjesto: Branka Pastuović, Osnovna škola Brodarica: Dani otvorenog uma- DOS za učenike RN. Nagrada: prijenosno računalo.

2. mjesto: Ines Čeko, Osnovna škola Veliko Trgovišće: Galeb Jonathan Livingston. Nagrada: prijenosno računalo.

3. mjesto: Gordana Palada, Osnovna škola Brodarica: Online lesson: A Scary Place- 5 razred. Nagrada: tablet.

Čestitamo svim pobjednicima. Dodjela nagrada će se održati na svečanom zatvaranju 18. CARNetove korisničke konferencije - CUC koja će se održati u Rovinju.

Zahvaljujemo svim sudionicima na uloženom trudu i sudjelovanju na CARNetovom natjecanju „Pravi kaLIbar za znanje“ i pozivamo ih na buduća sudjelovanja u CARNetovim natjecanjima.

CARNetovo natjecanje za nastavnike „Pravi kaLibar za znanje“ održalo se u sklopu CARNetove korisničke konferencije - CUC koja je dio projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF).

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

 
preskoči na navigaciju