preskoči na sadržaj
.
Izdvajamo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 27. 6. 2016. 14:56 | RSS

Webinar o Prijedlogu kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih e-lektira

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu i Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet organizirali su webinar pod naslovom Prijedlog kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih e-lektira. Webinar se održao u ponedjeljak, 27. lipnja s početkom u 13 sati u formatu Teach Meet susreta u Adobe Connect komunikacijskom i kolaboracijskom alatu.

Podsjećamo, TeachMeet je vrsta seminara za stručno usavršavanje nastavnika na kojem nastavnici u kratkim prezentacijama dijele svoja iskustva ili predstavljaju neku ideju. Prezentacije su vremenski ograničene, a nakon isteka vremena predavač mora završiti. TeachMeet je dinamičan i sve popularniji oblik stručnog usavršavanja koji se organizira u raznim dijelovima svijeta.

Cilj ovoga webinara bio je uključivanje u javnu raspravu na izrađen Prijedlog kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih e-lektira kako bi se dobile povratne informacije svih zainteresiranih koje mogu poslužiti kao smjernice stručnoj radnoj skupina pri izradi konačne verzije Prijedloga. Željeni rezultat je dokument koji će biti temelj daljnjeg razvoja kriterija za kvalitetne e-lektire.

Webinar se odvijao u sklopu aktivnosti eLektire koja je dio projekta «e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)», koji sufinancira Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Nositelj projekta je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet.

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

 
preskoči na navigaciju