preskoči na sadržaj
.
Izdvajamo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 5. 2013. 13:49 | RSS

Započeo Webfestival 2013

Započinje četrnaesto po redu natjecanje autora web sadržaja – Webfestival 2013 (http://webfestival.carnet.hr), kojemu je cilj promovirati kvalitetne web sadržaje, kao i pružiti priliku autorima koji objavljuju sadržaje na webu da prezentiraju svoja postignuća.

Svake godine natjecanje Webfestival se bavi jednom od aktualnih tema u svijetu informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Ove godine tema Webfestivala su mobilne web stranice namijenjene mobilnim korisnicima koji svakodnevno pretražuju mobilni Internet u potrazi za informacijama na brz i jednostavan način.

Cilj ovogodišnjeg natjecanja je potaknuti autore (developere) da prilagode web stranice mobilnim uređajima te na taj način odgovore na potrebe modernih mobilnih korisnika, te istaknuti nagrađene mobilne web stranice kao primjere dobre prakse.

Prijave na natjecanje su otvorene, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem prijavnice dostupne na http://webfestival.carnet.hr/2013/prijava do 30. rujna 2013. kada će Ocjenjivački sud započeti s ocjenjivanjem pristiglih prijava.

Webfestival se održava kao posebno događanje CARNetove korisničke konferencije CUC 2013, koja se ove godine održava u Zagrebu od 20. do 22. studenog 2013. godine.

Više o natjecanju Webfestival 2013 i temi mobilnih web stranica pronađite na webu natjecanja http://webfestival.carnet.hr.


 
preskoči na navigaciju