preskoči na sadržaj
.
Izdvajamo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 9. 2012. 08:24 | RSS

Započinje nastava jubilarne 10. generacije CARNetove E-learning akademije

Ove će akademske godine u CARNetovoj E-learning akademiji (ELA) svoje jednogodišnje obrazovanje započeti jubilarna deseta generacija polaznika. E-learning akademija obuhvaća tri specijalizirana programa: E-learning Management, E-learning Course Design i E-learning Tutoring, koji započinju zajedničkim prvim semestrom, dok je drugi namijenjen specijaliziranim temama iz navedena tri područja. Programi se najvećim dijelom odvijaju online uz tri radionice uživo u Zagrebu.

Više od 60 polaznika, upisanih na jedan od tri specijalizirana programa, započet će svoje obrazovanje za stručnjaka u e-učenju Orijentacijskom radionicom koja će se održati 1. i 2. listopada 2012. Na Orijentacijskoj radionici, polaznici će imati priliku upoznati se međusobno kao i upoznati tutore koji će ih voditi kroz nastavni program.

Osim Orijentacijske radionice, polaznici će se uživo susresti još dva puta, na sredini i kraju programa, dok će većinu nastave tijekom 34 tjedna nastave pohađati u online okruženju, u vrijeme i s mjesta koje njima bude najbolje odgovaralo.

U ovih deset godina E-learning akademiju je uspješno završilo 452 polaznika, uglavnom zaposlenih u visokom, srednjem i osnovnom školstvu, ali i tvrtkama, državnim agencijama, udrugama i privatnim obrazovnim ustanovama.

Jubilarnu godinu E-learning akademija obilježava nizom jubilarnih aktivnosti, koje uključuju webinare, radionice, događanja na temu e-učenja, TeachMeet susrete i druge skupove koji će se baviti dostignućima i primjenom ICT-a u obrazovanju. Više o jubilarnim aktivnostima ELA-e možete saznati na adresi http://www.carnet.hr/ela/jubilarne_aktivnosti.

Informacije o E-learning akademiji potražite na adresi http://www.carnet.hr/ela ili pratite putem Twittera na adresi http://twitter.com/ELAcademy.


 
preskoči na navigaciju