preskoči na sadržaj
.
Izdvajamo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 9. 2012. 13:22 | RSS

Otvorene prijave i objavljen preliminarni program CUC-a 2012

Od 3. rujna 2012. godine, otvorene su prijave za 14. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2012 koja će se, pod nazivom "Brže (komunicirati), više (naučiti), jače (se povezati)", održati od 12. do 14. studenog 2012. godine u Rijeci na Kampusu Trsat.

Registracijski obrazac dostupan je na adresi http://www.adriatica.net/kongres_hr.htm?kongresID=cuc_2012.

Autori prihvaćenih radova (odnosno barem jedan autor, ukoliko ih je više) trebaju se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji u razdoblju od 3. do 30. rujna 2012. Prijava autora preduvjet je za uvrštavanje rada u konačni program konferencije.

Preliminarnu verziju programa možete preuzeti na adresi http://cuc.carnet.hr/2012/dokumenti?dm_document_id=531&dm_dnl=1, a raspored radionica dostupan je na http://cuc.carnet.hr/2012/program/radionice.

U okviru posebne programske cjeline pod nazivom sys.track, na konferenciji CUC 2012 bit će organizirana posebna predavanja, prezentacije i radionice za sistem inženjere i ostale tehničke osobe s ustanova članica CARNeta.

Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a je i Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2012 bavi se multimedijskim učenjem i izradom obrazovnih multimedijskih sadržaja, a u sklopu konferencije i ove se godine održava natjecanje za izbor najboljih školskih webova pod nazivom "Skockajte web! 2012".

Po prvi puta na CUC-u održat će se i TeachMeet susret u zajedničkoj organizaciji CUC-a i udruge Samo jedan klik. TeachMeet je opušteni i neformalni susret obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija (dvije ili tri minute) razmjenjuju iskustva dobre prakse, inovacije iz vlastite nastave te inspiracija i strast prema poučavanju.

Sve dodatne informacije o konferenciji, prijavi sudionika, kotizaciji i prijevozu dostupne su na službenim stranicama konferencije http://cuc.carnet.hr/2012 ili putem maila cuc@carnet.hr.

Pratite nas i na Facebooku na adresi http://www.facebook.com/CARNet.CUC te na Twitteru na http://twitter.com/CARNet_CUC te pod oznakom #CUC2012.


 
preskoči na navigaciju