preskoči na sadržaj
.
Izdvajamo
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 3. 2011. 15:06 | RSS

CARNetova korisnička konferencija CUC 2011 - Svi putevi vode na Internet

CARNet Vas i ove godine poziva da aktivno sudjelujete u radu CARNetove korisničke konferencije CUC 2011. Konferencija se već drugu godinu zaredom održava u Splitu, u terminu od 14. do 16. studenog 2011. godine, a pod nazivom "Svi putevi vode na Internet" razmatrat će zanimljive i raznolike teme.

Pozivamo Vas da zajedno sa svojim kolegama posjetite Split i raspravljate o uvijek aktualnim temama koje CUC ove godine donosi: ICT projekti u obrazovanju, znanosti i društvu, cjeloživotno učenje, informacijska i medijska pismenost, ICT i pedagogija, mobilno učenje te društveni aspekti Interneta.

CARNetova korisnička konferencija s vremenom se afirmirala kao mjesto okupljanja stručnjaka iz područja primjene informacijskih i mrežnih tehnologija iz zemlje i inozemstva te je od strane sudionika prethodnih konferencija ocijenjena iznimno visokim ocjenama.

Riječ je o najvećoj međunarodnoj konferenciji ovog profila u Hrvatskoj i jedinoj domaćoj multidisciplinarnoj konferenciji koja na jednom mjestu okuplja korisnike Interneta iz svih sustava Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, predstavnike međunarodnih udruženja, IT industriju i nezavisne udruge. Kao takva, zauzima iznimno važno mjesto u svim gore navedenim sustavima te se redovito održava uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te uz podršku grada domaćina. Prošlogodišnja konferencija održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske i uz sudjelovanje predsjednika Republike Makedonije i Hrvatske. 

CUC 2010 okupio je 450 sudionika i ponudio 62 rada, 14 radionica, 13 prezentacija i tri plenarna predavanja koje su prezentirali ugledni ICT stručnjaci iz Hrvatske, Europe i svijeta.

Službeni jezik konferencije je hrvatski. Predavanja stranih pozvanih predavača bit će održana na engleskom jeziku.
 


 
preskoči na navigaciju