preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 22. 8. 2016. 14:17 | RSS

Webinari: e-Dnevnik za administratore i nastavnike te Are you playing or learning? – Both

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet organizirala je dva webinara, e-Dnevnik za administratore i nastavnike te Are you playing or learning?

Prvi webinar e-Dnevnik za administratore i nastavnike bio je namijenjen prvenstveno administratorima i nastavnicima škola koje će uslugu e-Dnevnika prvi put početi koristiti u školskoj godini 2016./2017., ali i svima ostalima zanteresiranima za temu. Autor webinara je pokazao osnovne funkcionalnosti e-Dnevnika, ulogu i poslove administratore te funkcionalnosti koje koriste razrednici i nastavnici, a tijekom webinara je bilo moguće postavljati pitanja i sudjelovati u raspravi.

U drugom webinaru Are you playing or learning? – Both, bilo je govora o idejama za poboljšanje nastave engleskog kao stranog jezika koje je predavačica podijelila s učiteljima koji rade s djecom i mladima, a tiču se uključivanja elemenata zabave u nastavu. Postavila je i pitanje je li to onda još uvijek učenje te će je predstavila prednosti ovakvog načina poučavanja. Ovaj webinar je održan na engleskom jeziku.

Webinari su se održavali putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata a snimke su dostupne na ovoj adresi.


 
preskoči na navigaciju