preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 7. 2014. 10:53 | RSS

Završna radionica 11. generacije E-learning akademije

Završnom radionicom E-learning akademije, održanom 16. lipnja 2014. u CARNetu jedanaestu godinu za redom, završila je nastava za 48 polaznika: učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola, nastavnog osoblja s visokoškolskih ustanova te djelatnika javnih i državnih tijela koji se bave obrazovanjem kao i zaposlenih u komercijalnom sektoru.

Završna radionica je prilika za ponovni susret polaznika i tutora, upotrebu stečenih znanja u suradničkoj izradi projekata te za svečanu dodjelu certifikata. 

Po završetku programa E-learning akademije polaznici koji su završili s uspjehom postali su članovi ELA Alumni zajednice kroz koju nastojimo svoje članove redovito informirati o temama vezanim uz e-obrazovanje u Hrvatskoj te pružiti mogućnost za međusobne suradnje.

Uključujući 48 polaznika iz aktualne generacije programe E-learning akademije u 11 godina postojanja ukupno je završilo 543 polaznika.

Jedanaesta generacija polaznika je posljednja generacija koja je E-learning akademiju završila u organizaciji CARNeta. Kako bi omogućio polaznicima vrednovanje njihovih znanja i vještina na sveučilišnoj razini, CARNet je pokrenuo pregovore sa Sveučilištem u Zagrebu oko pokretanja sveučilišnog programa o e-učenju.


 
preskoči na navigaciju