preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 3. 2014. 13:02 | RSS

Prijelazna radionica za polaznike CARNetove E-learning akademije

Prijelaznom radionicom CARNetove E-learning akademije započeo je drugi semestar programa E-learning Course Design i E-learning Tutoring za 56 polaznika 11. generacije. Polaznici su većinom nastavnici iz osnovnih i srednjih škola te profesori s visokih učilišta i fakulteta iz Hrvatske te jedan polaznik iz Srbije.

E-learning akademija je jednogodišnji program koji se provodi najvećim dijelom online uz tri radionice uživo. U prvom se semestru svi polaznici upoznaju s osnovama e-učenja, dok se u drugom semestru odvajaju u grupe ovisno o području koje su odabrali i proučavaju E-learning Tutoring ili E-learning Course Design.

Prijelazna radionica E-learning akademije održala se 13. i 14. veljače 2014. godine, tijekom koje se polaznici po drugi puta susreću uživo, nakon višemjesečnih online susreta i aktivnosti u prvom semestru. Na radionici su polaznici znanja stekli u prvom semestru, kroz specijalizirane sadržaje saznali su što ih očekuje u drugom semestru te su se počeli baviti temama specifičnima za uloge koje su odabrali. Također, Prijelazna radionica bila je prilika za upoznavanje s novim tutorima koji polaznike vode kroz drugi semestar.


 
preskoči na navigaciju