preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 7. 2013. 09:45 | RSS

Webinar o osnovama izrade mobilnih web stranica

U okviru ovogodišnjeg Webfestivala, kao popratno događanje, u ponedjeljak 8. srpnja održao se webinar „Osnove izrade mobilnih web stranica“. Autor webinara, Boris Samardžija, suradnik programer u CARNetovom odjelu za razvoj usluga, sudionicima webinara prenio je savjete i trikove kod izrade mobilnih web stranica, upoznao ih s alatima za izradu mobilnih web stranica te razlikama između osobnih računala i mobilnih uređaja.

Webinaru je putem Adobe Connect Pro http://www.carnet.hr/acp kolaboracijskog alata prisustvovalo 28 sudionika, a za sve one koji su bili spriječeni sudjelovati na stranicama natjecanja Webfestival http://webfestival.carnet.hr/2013/webinari naknadno je objavljena snimka s  CARNetovog Media on Demand portala http://mod.carnet.hr.

Ovaj webinar je jedno od niza događanja edukativnog karaktera koje će biti organizirano tijekom trajanja natjecanja Webfestival 2013 http://webfestival.carnet.hr, koji se ove godine bavi temom mobilnih web stranica. Natjecanje će trajati do 30. rujna, do kada se sa svojim mobilnim web stranicama, mogu prijaviti svi zainteresirani putem prijavnice na http://webfestival.carnet.hr/2013/prijava.

Između pristiglih prijava, Ocjenjivački sud će odabrati najbolje, a dodjela nagrada će se održati u studenom 2013. u okviru CARNetove korisničke konferencije CUC 2013 http://cuc.carnet.hr u hotelu Antunović u Zagrebu.  


 
preskoči na navigaciju