preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 9. 2012. 13:20 | RSS

Prijavite se na online tečajeve u novoj školskoj godini

CARNetov edukacijski centar vas poziva da se i u novoj školskoj/akademskoj godini 2012./2013. prijavite na online tečajeve uz podršku online mentora.

Pozivamo vas da kroz šest tjedana online tečaja "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a" (http://www.carnet.hr/moodle/online_tecajevi) naučite kako izraditi online tečaj u sustavu Moodle, ili kroz petotjedni "E-tečaj za e-mentore" (http://www.carnet.hr/moodle/e_tecaj_za_e_mentore) usvojite vještine dobrog online mentora i naučite kako voditi online tečaj. Tečajevi su namijenjeni nastavnom i znanstvenom osoblju u školama i na visokoškolskim ustanovama i održavaju se bez naknade.

Online tečajevi će se kao i prijašnjih školskih/akademskih godina održavati u listopadu, studenom, veljači, ožujku i svibnju, a u jednom mjesecu polaznici mogu pohađati jedan online tečaj.

Prijave na online tečajeve koji započinju 3. listopada i 7. studenog su otvorene, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca na adresi http://www.carnet.hr/moodle/prijava. Prijave se zatvaraju dva dana prije početka online tečaja, a svi prijavljeni se prije početka tečaja, ako to nisu učinili ranije, moraju registrirati u sustav Moodle u kojemu se tečajevi odvijaju.

Za prijavu na online tečaj, kao i za pohađanje tečaja, potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, kojeg svaki korisnik dobiva na svojoj ustanovi.


 
preskoči na navigaciju