preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 7. 2012. 11:38 | RSS

Treći sastanak tima projekta eVET READY

Treći sastanak tima projekta eVET READY održan je u Krakowu u Poljskoj od 2. do 4. srpnja 2012. godine. Riječ je o projektu Leonardo da Vinci partnerstva koji je pokrenut s ciljem izrade alata za samoevaluaciju strukovnih škola kojom bi strukovne škole i nastavnici mogli mjeriti svoju spremnost za sustavnu primjenu e-učenja.

Podsjećamo, projektni tim čine timovi iz šest europskih zemalja: Slovenije, Litve, Belgije, Njemačke, Poljske i Hrvatske, a nas je predstavljao tim CARNetove E-learning akademije i nastavnik informatike Geodetske tehničke škole u Zagrebu gospodin Zlatan Soldo.

Treći sastanak bio je najvećim dijelom posvećen definiranju pitanja za samoevaluacijski alat koja će biti podijeljena u četiri kategorije: organizacija, kooperacija, tehnologija i učenje i poučavanje i kojima će se nastojati utvrditi spremnost pojedine strukovne škole na području e-učenja.

Osim rada na pitanjima bila je to prilika za upoznavanje strukovnog obrazovanja u Poljskoj u sklopu kojeg smo imali priliku upoznati se s modelom rudnika smještenog podno Fakulteta rudarstva i geoinženjerstva te laboratorijem za ispitivanje akustičnosti.

Na sastanku u Krakowu dogovorene su daljnje projektne aktivnosti koje projektne timove očekuju do sljedećeg susreta u Belgiji.


 
preskoči na navigaciju