preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 3. 2012. 16:05 | RSS

Sudjelujte na TeachMeet Live susretu

U organizaciji udruge Samo jedan klik i CARNetove E-learning akademije u Zagrebu će se 21. travnja 2012. održati prvi TeachMeet susret u Hrvatskoj uživo. TeachMeet je ležeran i zabavan susret nastavnika i obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija razmjenjuju iskustva dobre prakse, inovacije iz vlastite nastave te inspiraciju i strast prema podučavanju.

Pritom nije važno koji jezik govore, u kojoj školi rade niti koji predmet podučavaju. Jedino što je potrebno jesu entuzijazam i želja za učenjem. Zbog svog neformalnog karaktera, TeachMeet postaje sve popularniji oblik stručnog usavršavanja nastavnika te se organizira u raznim dijelovima svijeta.

Prvi ovakav susret uživo u Hrvatskoj će se održati u subotu 21. travnja 2012. u 10.30 sati u prostrijama Sveučilišnog računskog centra, Josipa Marohnića 5 u Zagrebu.

Udruga Samo jedan klik i CARNetova E-learning akademija pozivaju nastavnike sa svih razina obrazovnog sustava iz Hrvatske i susjednih zemalja da podijele svoja iskustva, ideje i primjere dobre prakse u kratkim, trominutnim prezentacijama na prvom TeachMeet susretu uživo.

Da biste sudjelovali na TeachMeet susretu i prezentirali svoje ideje i postignuća, ispunite obrazac za prijavu dostupan na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live/prijava-za-predavace.

Više o TeachMeet Live susretu saznajte na http://teachmeetinternational.org/teachmeet-live.


 
preskoči na navigaciju