preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 9. 2011. 10:01 | RSS

Početak nove akademske godine na CARNetovoj E-learning akademiji

Ove godine deveta generacija počinje pohađanje programa E-learning akademije (ELA), jednogodišnjeg obrazovanja za stručnjake u e-učenju. E-learning akademija nudi tri dvosemestralna programa – E-learning Management, E-learning Course Design i E-learning Tutoring, koji započinju zajedničkim prvim semestrom, a u drugom se semestru bave specijaliziranim temama za svoja specifična područja.

Početak akademske godine označit će Orijentacijska radionica koja će se odvijati 29. i 30. rujna. Polaznici E-learning akademije imat će priliku kroz dva dana upoznati se međusobno, s tutorima koji će ih voditi kroz program u prvom semestru, kao i s nastavnim programom prvog semestra. Upoznat će se i sa sučeljem sustava za upravljanje učenjem Moodle u kojem će im biti dostupni svi sadržaji i materijali vezani za nastavu na E-learning akademiji.

U istom će sučelju polaznici izvršavati i svoje radne zadatke i obaveze, kojima će moći pristupati iz svojih domova, s radnih mjesta ili od bilo kuda gdje imaju pristup internetu, jer se nastava E-learning akademije najvećim dijelom odvija online. Uz Orijentacijsku radionicu, polaznici će se uživo sresti još samo dva puta – na početku drugog semestra i na kraju programa.

Ove godine na E-learning akademiju upisano je 77 polaznika, od čega na program E-learning Management njih 15, na E-learning Tutoring 18 polaznika, a na E-learning Course Design čak 44 polaznika. Do sada je programe ELA-e završilo 375 polaznika, uglavnom iz osnovnih i srednjih škola te fakulteta, ali i škola stranih jezika, glazbenih škola, tvrtki, nevladinih organizacija, udruga, državnih agencija i dr.

Više informacija o E-learning akademiji saznajte na adresi http://www.carnet.hr/ela.    


 
preskoči na navigaciju