preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 9. 2011. 10:31 | RSS

Usluga e.Tečajevi za primjenu u nastavi obogaćena novim tečajem

CARNetova usluga e.T – e.Tečajevi za primjenu u nastavi obogaćena je još jednim novim online tečajem. Radi se o online tečaju pod nazivom Osnove programa za tablično računanje MS Excel 2007. Tečaj je namijenjen učenicima srednjih škola kojima je Računalstvo/Informatika redoviti predmet i učenicima osnovnih škola kojima je Informatika izborni predmet. Naravno, tečaj mogu koristiti i svi oni kojima je želja naučiti rukovati osnovnim mogućnostima programa MS Excel 2007.

Više o tečaju, njegovom sadržaju, ciljevima i potrebnim predznanjima moguće je doznati na http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/Osnove_Excel.

Usluga e.T – e. tečajevi za primjenu u nastavi namijenjena je učiteljima i nastavnicima informatike u osnovnim i srednjim školama, ali i ostalom nastavno-znanstvenom osoblju visokoškolskih ustanova, koji tradicionalan oblik nastave žele obogatiti novim oblicima učenja.

Svi e.Tečajevi mogu se u potpunosti izvoditi putem Interneta (online) gdje nastavnik preuzima ulogu mentora. Ovisno o želji i interesu nastavnika, e.Tečajevi se mogu implementirati u nastavu kao dodatni materijali za rad u učionici ili se samo dijelom mogu izvoditi online, kao nadopuna klasičnom obliku nastave (kombinirani model). U svim tečajevima postoji mogućnost komunikacije nastavnika s učenicima, te učenika međusobno, putem foruma i elektroničke pošte.

Unutar svakog tečaja postoje zadaci za vježbu i provjeru znanja za koji je razrađen sustav bodovanja pa se uspjeh na tečaju, ukoliko nastavnik želi, može implementirati u završnu ocjenu nastavnog predmeta.
Više informacija o usluzi e.T. - e.Tečajevi za primjenu u nastavi moguće je pronaći na adresi http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/o_usluzi.

Pristup pojedinom tečaju iz programa usluge moguće je dobiti ispunjavanjem web obrasca koji je dostupan na http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_primjenu_u_nastavi/postani_korisnik.


 
preskoči na navigaciju