preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 3. 2011. 10:12 | RSS

Prijelazna radionica E-learning akademije

Dana, 17. i 18. veljače 2011. godine održana je Prijelazna radionica CARNetove E-learning akademije, kojom započinje drugi semestar za 55 polaznika osme generacije programa E-learning Management, Tutoring i Course Design.

Osim deset polaznika koji su već završili jedan od smjerova te pohađaju samo drugi semestar, polaznici su se nakon višemjesečnih online susreta po drugi puta susresti uživo. Osvrnuli su se na način rada i znanja stečena u prvom semestru.

Također, prijelazna radionica bila je prilika za upoznavanje s novim tutorima koji su prezentirali sadržaje i aktivnosti koje ih očekuju tijekom drugoga semestra.

Osim toga polaznici su upoznati s aktivnostima Agencije za mobilnost i programe EU, predmetom Raspodijeljeni razvoj programske podrške koji se održava u suradnji zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računalstva i švedskog Mälardalen University u Västeråsu.

Ovisno o smjeru, program drugoga dana odvijao se u obliku radionica o upravljanju projektima, online komunikaciji i nastavnim aktivnostima uz primjenu alata weba 2.0 te o izradi obrazovnih materijala u alatu za upravljanje učenjem Moodle.

 


 
preskoči na navigaciju