preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 1. 2011. 11:04 | RSS

Otvorene prijave na online tečaj "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a"

Prijave na online tečaj "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a" uz podršku online mentora, koji će s održavanjem započeti 2. veljače 2011., su otvorene. Ovaj je tečaj namijenjen nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola, te visokoškolskih ustanova članica CARNeta koji u skladu sa smjernicama instrukcijskog dizajna žele samostalno osmisliti i izraditi online tečaj u Moodle-u iz proizvoljno odabranoga područja.

Zainteresirani se mogu prijaviti korištenjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr na stranici http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava.

Tečaj traje šest tjedana, tijekom kojih će polaznici izraditi svoj online tečaj u sustavu Moodle, koji će im po završetku pohađanja online tečaja ostati dostupan još dva mjeseca, a na zahtjev, period dostupnosti može biti i dulji.

Potrebna predznanja za uspješno pohađanje tečaja su poznavanje rada na računalu, napredno pretraživanje Interneta, napredno poznavanje rada nekog od alata za obradu teksta i osnove izrade web stranica. Maksimalan broj polaznika u grupi je 15, a u slučaju da se na tečaj prijavi manje od 8 polaznika tečaj se neće održati.

Od ove godine, svi ostali CARNetovi online tečajevi, koji su se do sada održavali uz podršku online mentora, dostupni su samo u obliku za samostalno učenje, a korisnici im mogu pristupiti na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu Nikola Tesla (http://lms.carnet.hr) uz korištenje elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr.


 
preskoči na navigaciju