preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 9. 2010. 14:44 | RSS

Započinje nastava 8. generacije CARNetove E-learning akademije

S početkom nove akademske godine, s nastavom započinje i još jedna, osma, generacija polaznika CARNetove E-learning akademije (ELA-e).

E-learning akademija jednogodišnje je obrazovanje u sklopu kojega polaznici mogu pohađati tri specijalizirana programa: E-learning Management, E-learning Tutoring i E-learning Course Design. Svaki program traje dva semestra i odvija se najvećim dijelom online, uz tri radionice uživo u Zagrebu.

Za 60-ak polaznika upisanih na jedan od tri programa, nastava će započeti Orijentacijskom radionicom koja će se održati 30. rujna i 1. listopada 2010. Orijentacijska radionica je dvodnevno događanje na kojem se polaznici susreću uživo s kolegama s kojima će dijeliti virtualne „klupe“, kao i s tutorima koji će ih voditi kroz proces usvajanja znanja o e-učenju. Osim Orijentacijske radionice, polaznici će se uživo susresti još dva puta, na sredini i kraju programa, dok će većinu nastave tijekom 34 tjedna nastave pohađati u online okruženju, u vrijeme i s mjesta koje njima bude najbolje odgovaralo.

Programe E-learning akademije do sada je završilo ukupno 323 polaznika, a namijenjeni su voditeljima obrazovnih ustanova, voditeljima ljudskih resursa, nastavnicima, tehničkom osoblju, te svima koji žele naučiti kako voditi projekte e-učenja, dizajnirati i izraditi online obrazovne materijale i poučavati putem Interneta.

Informacije o E-learning akademiji potražite na adresi http://www.carnet.hr/ela ili pratite putem Twittera na adresi http://twitter.com/ELAcademy.


 
preskoči na navigaciju