preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 8. 2010. 14:11 | RSS

Otvorene prijave na online tečajeve u listopadu i studenom 2010. godine

I ove školske/akademske godine CARNetov edukacijski centar organizira održavanje online tečajeva uz podršku online mentora za korisnike iz školske, akademske i istraživačke zajednice.

Tijekom školske/akademske godine 2010/2011. online tečajevi će se održavati u listopadu, studenom, siječnju, ožujku i svibnju, a započeti će prve srijede u mjesecu. Tečajevi traju između četiri i šest tjedana, tijekom kojih će polaznici rješavati testove i zadatke karakteristične za svaki pojedini tečaj. Nakon uspješno završenog online tečaja, polaznici će steći pravo na uvjerenje koje im CARNet izdaje u elektroničkom obliku.

Za sve zainteresirane otvorene su prijave (http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava ) na online tečajeve koji će započeti 6. listopada i 3. studenog. 2010.

Prijava je uvjetovana posjedovanjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, kojeg korisnici mogu kreirati kod administratora na svojoj ustanovi.

Program online tečajeva, kao i opisi svakog pojedinog tečaja, nalaze se na internetskim stranicama CARNetovih online tečajeva. (http://www.carnet.hr/onlinetecajevi)
 


 
preskoči na navigaciju