preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 6. 2010. 10:53 | RSS

CARNetova E-learning akademija obrazovala 323 stručnjaka za e-učenje

Završnom radionicom i svečanom dodjelom certifikata CARNetove E-learning akademije hrvatska obrazovna zajednica postala je bogatija za 58 stručnjaka za e-učenje. Upisi u novu generaciju su u tijeku!

U ponedjeljak, 14. lipnja 2010. godine, Završnom radionicom je završila nastava za polaznike sedme generacije CARNetove E-learning akademije. Završna radionica je posljednji od tri susreta polaznika uživo tijekom jednogodišnje online nastave na obrazovnim programima E-learning Management, E-learning Tutoring i E-learning Course Design. Programe E-learning akademije do sada je završilo ukupno 323 polaznika, a namijenjeni su voditeljima obrazovnih ustanova, voditeljima ljudskih resursa, nastavnicima, tehničkom osoblju, te svima koji žele naučiti kako voditi projekte e-učenja, dizajnirati i izraditi online obrazovne materijale i poučavati putem Interneta.

Zainteresirani za ovakav oblik obrazovanja mogu se prijaviti u novu generaciju polaznika za akademsku godinu 2010/11. Prijave na programe E-learning Management, Tutoring i Course Design traju do 18. srpnja, a nastava počinje 30. rujna 2010. godine. Prijaviti se može online, ispunjavanjem obrasca  na adresi http://ela-prijava.carnet.hr.

Osim redovitih prijava, CARNet je i ove godine u sklopu informatizacije školstva pokrenuo natječaj za stipendirano pohađanje E-learning akademije namijenjen zaposlenicima osnovnih i srednjih škola u RH, prvenstveno nastavnicima, ravnateljima i stručnim suradnicima.

Zbog velikog interesa, rok za prijavu na natječaj produljen je do 4. srpnja 2010. Uvjete natječaja i kriterije odabira možete naći na adresi http://www.carnet.hr/ela/upisi/natjecaj.

Dodatne informacije o programima i natječaju dostupne su na adresi http://www.carnet.hr/ela ili putem Twittera na adresi http://twitter.com/ELAcademy.


 
preskoči na navigaciju