preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 5. 2010. 15:28 | RSS

Izvanredni termini online tečajeva o izradi tečajeva pomoću Moodle-a

Kako bi se što veći broj zainteresiranih upoznao sa svim mogućnostima sustava Moodle, u sklopu tradicionalnog CARNetovog natjecanja webova – Webfestival 2010, bit će organizirani i izvanredni termini online tečajeva o izradi tečajeva pomoću Moodle-a.

Webfestival već jedanaest godina prati CARNetovu korisničku konferenciju (http://cuc.carnet.hr), a ove će se godine pod sloganom „Moodlajmo zajedno!“ baviti obrazovnim sadržajima objavljenim u Moodle-u. Natjecanje će biti popraćeno izvanrednim terminima tečaja o izradi online tečajeva pomoću Moodle-a namijenjenih svim CARNetovim korisnicima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, ali i nizom radionica o izradi obrazovnih materijala u Moodle-u, namijenjenih širokoj publici uključujući i CARNetove korisnike.

Prijave na online tečajeve moguće su uz prethodnu verifikaciju elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr putem online prijavnog obrasca na http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava, dok se na radionice zainteresirani mogu prijaviti putem prijavnog obrasca na stranici
 http://webfestival.carnet.hr/2010/dogadanja/radionice bez prethodne verifikacije.

Više o ovim događanjima možete saznati na stranici http://webfestival.carnet.hr/2010/dogadanja.

Prijave na natjecanje traju do 24. rujna 2010., a zainteresirani svoje tečajeve mogu prijaviti na adresi http://webfestival.carnet.hr/2010/prijava.

Više informacija o Webfestivalu 2010 saznajte na adresi http://webfestival.carnet.hr.


 
preskoči na navigaciju