preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 5. 2010. 10:12 | RSS

CARNetova E-learning akademija otvorila prijave i natječaj za stipendije

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet 11. svibnja 2010. godine otvara prijave za upis u 8. generaciju programâ E-learning akademije za akademsku godinu 2010./11.

Prijave na programe E-learning Management, Tutoring i Course Design traju od 10. svibnja do 18. srpnja, a nastava počinje 30. rujna 2010. godine. Prijaviti se može online, ispunjavanjem obrasca  na adresi http://ela-prijava.carnet.hr.

Programi E-learning akademije namijenjeni su voditeljima obrazovnih ustanova, voditeljima ljudskih resursa, nastavnicima, tehničkom osoblju, te svima koji žele naučiti kako voditi projekte e-učenja, dizajnirati i izraditi online obrazovne materijale i poučavati putem Interneta.

Svaki program traje dva semestra i odvija se najvećim dijelom online, uz tri radionice uživo u Zagrebu.
Školarina za polaznike iz akademskog i prosvjetnog sektora u akademskoj godini 2010./11. iznosi 5.500 kn. Cijena pohađanja programa za sve ostale polaznike je 15.000 kn, uz mogućnost popusta za veći broj polaznika iz iste organizacije.

Osim redovitih prijava, CARNet je i ove godine u sklopu informatizacije školstva pokrenuo natječaj za stipendirano pohađanje E-learning akademije namijenjen zaposlenicima osnovnih i srednjih škola u RH, prvenstveno nastavnicima, ravnateljima i stručnim suradnicima.

Prijave na natječaj primaju se od 10. svibnja do 20. lipnja. Uvjete natječaja i kriterije odabira možete naći na adresi http://www.carnet.hr/ela/upisi/natjecaj.

Dodatne informacije o programima i natječaju saznajte na http://www.carnet.hr/ela, zatražite putem elektroničke poste na adresi ela@carnet.hr ili putem telefona na broj (01) 6661-760. Novosti pratite i putem Twittera na adresi http://twitter.com/ELAcademy.


 
preskoči na navigaciju