preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 3. 2010. 14:20 | RSS

Nove lekcije na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla"

Digitalni nastavni sadržaji za srednje škole iz matematike, fizike, biologije i kemije koji se nalaze na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla" obogaćeni su s novih 25 lekcija. Dosadašnjih 120 lekcija od kojih su bili sastavljeni digitalni nastavni sadržaji za srednje škole iz matematike, fizike, biologije i kemije nadopunjeno je s još 25 lekcija bogatih animiranim primjerima, audio-vizualnim simulacijama i interaktivnim elementima.

Digitalni nastavni sadržaji prezentirani su u dva oblika: za učenike i za nastavnike, a sadrže mnoštvo primjera povezanih s predmetima i situacijama iz stvarnog života te demonstracije pokusa koje je teško ili nemoguće izvesti u učionici kao i vizualne primjere, interaktivne simulacije i animacije za lakše razumijevanje gradiva.

Prednost ovakvih sadržaja čini njihova vremenska i geografska dostupnost. Digitalni nastavni sadržaji su dostupni  24 sata dnevno 7 dana u tjednu tijekom cijele godine, a korisnici im mogu pristupiti s bilo kojeg mjesta na kojem imaju dostupno računalo i pristup Internetu.

Nacionalnom portalu za učenje na daljinu „Nikola Tesla“ korisnici mogu pristupiti koristeći elektronički identitet u AAi@Edu.Hr sustavu, kojeg dobivaju od administratora na svojoj ustanovi.
 


 
preskoči na navigaciju