preskoči na sadržaj
.
E-učenje
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 2. 2010. 11:48 | RSS

Otvorene prijave na online tečajeve uz podršku mentora za svibanj 2010.

Prijave na online tečajeve uz podršku mentora

CARNetov edukacijski centar poziva sve zainteresirane da se već sada prijave na posljednje grupe online tečajeva uz podršku mentora u školskoj/akademskoj godini 2009/2010., koji će započeti 5. svibnja 2010. godine.

Online tečajevi uz podršku mentora traju 4 tjedna, a održavaju se tijekom akademske/školske godine prve srijede u mjesecima listopadu, studenom, siječnju, ožujku i svibnju. Pravo na pohađanje online tečajeva imaju svi korisnici iz akademske i istraživačke zajednice, te nastavnici iz osnovnih i srednjih škola. CARNetovi online tečajevi odvijaju se bez naknade za polaznike.

Prijave na online tečajeve otvorene su do ponedjeljka 3. svibnja.

Učenicima osnovnih i srednjih škola namijenjeni su e-sadržaji na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu Nikola Tesla, koji obuhvaćaju sadržaj gotovo svih online tečajeva. Na internetskim stranicama CARNetovih online tečajeva možete se upoznati s programom online tečajeva, te izvršiti prijavu isključivo putem prijavnog web obrasca. Podsjećamo da je prijava na CARNetove online tečajeve moguća pomoću elektroničkog identiteta u AAI@EduHr sustavu.

Napomena
Ukoliko se na tečaj prijavi manje od 8 polaznika, tečaj se neće održati. Prijavljenim polaznicima će u tekućem mjesecu biti omogućeno pohađanje drugog tečaja prema izboru.


 
preskoči na navigaciju