preskoči na sadržaj
.
e-Škole
Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 4. 2016. 10:45 | RSS

Projekt e-Škole predstavljen u Bruxellesu

U sklopu projekta Scientix, koji promiče i podržava suradnju nastavnika STEM grupe predmeta diljem Europe, u Bruxellesu je od 26.-28. veljače 2016. godine održan deseti po redu „Scientix Projects’ Networking Event“ i radionica pod nazivom „10th Science Projects Workshop in the Future Classroom Lab“. 

Prvog dana događanja, kojem je nazočilo 33 predstavnika europskih i nacionalnih projekata iz područja STEM-a i edukacije, gospođa Branka Vuk, pomoćnica ravnatelja CARNeta za podršku obrazovanju te gospođa Mirta Janeš, voditeljica projektnog rezultata predstavile su projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ s posebnim naglaskom na edukaciju korisnika odnosno sustavni razvoj njihove digitalne kompetencije za primjenu IKT-a u nastavnom procesu.

Sljedećeg dana, u sklopu radionice, gđa Branka Vuk upoznala je zainteresirane sudionike s aktivnostima na projektu e-Škole vezano za razvoj digitalnih obrazovnih sadržaja za učenike i nastavnike STEM predmeta (kemije, biologije, fizike i matematike) u 7. i 8. razredima osnovne škole i 1. i 2. razredima gimnazija.

Više informacija o samom događanju potražite na stranicama projekta.

Prezentacije s radionice možete preuzeti na ovoj i ovoj poveznici.

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
 

 
preskoči na navigaciju