preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 9. 2009. 00:00 | RSS

Skockajte web i osvojite vrijedne nagrade

Za sve osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj, koje izrađuju i uređuju svoj školski web u CARNetovom CMS sustavu, na samom početku nove školske godine organizirano je natjecanje u kojem mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Riječ je o natjecanju pod nazivom "Skockaj web" koje traje od 1. rujna do 15 listopada 2009. a škole se mogu prijaviti  u jednoj od dvije kategorije:

  • seniori – škole koje su web u CMS-u otvorile do 10. lipnja 2009.
  • juniori – škole koje su web u CMS-u otvorile nakon 10. lipnja, zaključno s 15. listopadom 2009.

Školu na natjecanje putem online obrasca može prijaviti svaki djelatnik škole.

Prijavljene webove škola rangirat će Ocjenjivački sud natjecanja i među njima odabrati najbolje webove koji koristeći mogućnosti CMS-a pružaju učenicima, nastavnicima i roditeljima ažurne, korisne i raznolike sadržaje prezentirane na jasan i zanimljiv način.

Valja podsjetiti da je CARNetov CMS za škole sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje jednostavno postavljanje i ažuriranje internetskih stranica kroz web preglednik, razvijen i dizajniran posebno za potrebe škola.

Više o sustavu moguće je pročitati na stranici http://www.carnet.hr/cms_za_skole.

Sve škole koje žele sudjelovati u ovom natjecanju mogu na stranici http://www.skole.hr/natjecanja/CMS provjeriti kriterije i pravila natjecanja, a također su im organizirane i CMS radionice koje će se održavati tijekom natjecanja.

Prijavite se i sudjelujte jer - Kocka je bačena!


 
preskoči na navigaciju