preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 6. 2009. 00:00 | RSS

Natjecanje webova škola u CARNetovom CMS-u

Portal za škole će početkom sljedeće školske godine pokrenuti natjecanje za izbor najboljih i najkorisnijih webova škola izrađenih u CARNetovom CMS-u, jednostavnom sustavu za otvaranje i održavanje internetskih stranica kroz web preglednik u okviru Hosting usluge za osnovne i srednje škole.

Cilj navedenog natjecanja je potaknuti škole na izradu sadržajnih i korisnih web stranica u CMS sustavu na kojima će učenicima i nastavnicima na raspolaganju stajati alati i usluge prilagođeni svim njihovim potrebama. U natjecanju će moći sudjelovati sve škole koje imaju web stranice izrađene u CMS sustavu, ali i one koje će do 15. listopada tek izraditi svoje stranice u navedenom sustavu.

Natjecanje u korištenju CMS sustava trajat će od 1. rujna do 15. listopada 2009. godine te će se u tom razdoblju škole moći prijaviti za sudjelovanje.

Zbog razlike u vremenskom trajanju korištenja CMS sustava odlučeno je da će postojati dvije kategorije sudionika te će ocjenjivački sud svaku od njih razmatrati i ocjenjivati zasebno:

  • Seniori – škole koje su stranice u CMS-u otvorile do 10. lipnja 2009.
  • Juniori – škole koje su stranice u CMS-u otvorile nakon 10. lipnja 2009.

Detalji natjecanja bit će objavljeni krajem kolovoza, a do tada svim školama koje imaju ili će tek imati svoje web stranice izrađene u CARNetovom CMS sustavu preostaje da na vrijeme ažuriraju i urede njihov sadržaj te da se do 15. listopada 2009. prijave za sudjelovanje u  natjecanju. 

Više o CARNetovom CMS-u pročitajte na http://www.carnet.hr/cms_za_skole.


 
preskoči na navigaciju