preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 4. 2009. 00:00 | RSS

Počele prijave radova na CUC 2009

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet poziva sve zainteresirane da svojim radom aktivno sudjeluju na ovogodišnjoj korisničkoj konferenciji CUC 2009, koja će se pod motom "Internet rEvolucija" od 16. do 19. studenog paralelno održavati u čak 11 hrvatskih gradova.

Središnje mjesto ovogodišnje konferencije je Zagreb, sjedište CARNeta, Josipa Marohnića, a konferencija će se održavati i u CARNet TCR centrima u Dubrovniku, Kninu, Osijeku, Puli, Rijeci, Slavonskom Brodu, Splitu, Varaždinu, Vukovaru i Zadru.

Teme konferencije su:

  •  Internet jučer, danas, sutra
  •  Internet i obrazovanje
  •  Informatizacija društva
  •  Privatnost i sigurnost.

Više informacija o temama oko kojih je koncipiran program možete pronaći na internetskim stranicama konferencije http://cuc.CARNet.hr/?p-teme.

Autori koji žele prezentirati svoj rad vezan uz bilo koju od tema konferencije sažetak svog rada mogu poslati na cuc@CARNet.hr. Rok za slanje sažetka (800 riječi) zajedno s biografijom (do 100 riječi) je 15. lipnja 2009.

Cjelovite upute za autore nalaze se na stranici http://cuc.CARNet.hr/?p-upute.

Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a bit će Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Tema kojom će se Webfestival 2009 baviti je web dostupnost (eng. accessibility), odnosno prilagođavanje web sadržaja korisnicima s posebnim potrebama.

Sve dodatne informacije o konferenciji, Webfestivalu te prijavi radova i sudionika, dostupne su na adresi http://cuc.CARNet.hr ili putem maila na cuc@CARNet.hr.


 
preskoči na navigaciju