preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 12. 2008. 00:00 | RSS

Prva grupa polaznika završila CARNetov E-tečaj za e-mentore

Prvih petnaest polaznika završilo je novi CARNetov online tečaj E-tečaj za e-mentore.  Radi se o praktičnom online tečaju prvenstveno namijenjenom svim učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi. Tečaj je namijenjen i svima ostalima koji svoju nastavu žele obogatiti online sadržajima.

CARNetov online tečaj E-tečaj za e-mentore odvija se u open source alatu Moodle. Za pohađanje online tečaja potrebno je napredno znanje u korištenju Interneta (forum, e-pošta), a također se preporuča i poznavanje sadržaja CARNetovog online tečaja Komunikacija i kolaboracija putem Interneta.

Tečaj traje pet tjedana tijekom kojih polaznici sudjeluju u brojnim aktivnostima sličnim onima koje će kasnije sami provoditi kao mentori. 

Nova grupa polaznika E-tečaja za e-mentore započela je s pohađanjem 1. prosinca, a sljedeća grupa je planirana za početak sljedeće godine. Na CARNetov E-tečaj za e-mentore moguće se prijaviti putem online obrasca dostupnog na adresi /edupoint/onlinetecajevi/prijava.
 

Za prijavu na tečaj potrebno je  posjedovati elektronički identitet unutar AAI@EduHR sustava.


 
preskoči na navigaciju