preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 23. 3. 2015. 07:53 | RSS

Suradnja CARNeta, SCIENTIX projekta i Mreže popularizatora znanosti

Dana 19. ožujka 2015. godine u prostorijama Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, održan je sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Mreže popularizatora znanosti g. Toni Milun i g. Davor Komerički, djelatnici CARNeta koji surađuju na projektu SCIENTIX gđa. Tina Marković i g. Jurica Vratarić te SCIENTIX ambasador g. Bosiljko Đerek.

Cilj sastanka bio je razmjena informacija o dosadašnjem djelovanju Mreže popularizatora znanosti, kao neformalne mreže koja okuplja popularizatore znanosti u Hrvatskoj te pregled aktivnosti CARNeta kao nacionalne kontakt točke (NCP) u okviru SCIENTIX projekta.
 
SCIENTIX projekt svojim aktivnostima i rezultatima na nacionalnoj razini prikuplja i prezentira edukacijske projekte s temama iz prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM).
 
Na sastanku su se razvile ideje za daljnju suradnju te on predstavlja početak buduće uspješne suradnje i još jedan poticaj razvoju društva kroz promociju znanosti i obrazovanja.
 
Više informacija o projektu SCIENTIX potražite na stranicama CARNeta http://www.carnet.hr/o_carnetu/eu_projekti/scientix odnosno na stranicama projekta http://www.scientix.eu/.

 
preskoči na navigaciju