preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 9. 2014. 14:46 | RSS

CARNet omogućio prijenos KulenDayz IT Innovation Conference

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet osigurala je u subotu 6. rujna internetski prijenos događanja s KulenDayz IT Innovation Conference. Svojim jedinstvenim stilom ova konferencija već šesti put privlači informatičare iz regije i svijeta na vikend ispunjen kvalitetnim predavanjima, korisnim radionicama i prije svega dobrom atmosferom u slavonsko-baranjskom kraju.

Konferencija je počela u petak, 5. rujna, pretkonferencijskim danom u Poduzetničkom inkubatoru BIOS, a sam početak  pretkonferncijskog dana počeo je u  9 sati, kada su na rasporedu cjelodnevne radionice iz informatike i projektnog menadžmenta.

Više informacija o KulenDayz konferenciji možete pronaći na službenim stranicama konferencije www.kulendayz.com ili putem društvenih mreža Facebook: https://www.facebook.com/pages/KulenDayz/124579434259325 i Twitter:  http://twitter.com/KulenDayz.

CARNet je 6. rujna prenosio Advanced Development Track u kojem je bilo govora o novom Kinectu V2, korištenju Visual Studija u svim fazama razvoja aplikacija te arhitekturi modernih rješenja koje koriste razne servise u Cloudu.


 
preskoči na navigaciju