preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 8. 2014. 10:23 | RSS

Nakon ljetnih školskih praznika nastavljaju se ISE edukacije

Nakon što je educirano više od 200 nastavnika u ciklusu radionica koje su s održavanjem počele u travnju i odvijale su se do početka srpnja te nakon pauze za vrijeme ljetnih školskih praznika, nastavljaju se radionice u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta.

Tako je već sutra, 27. kolovoza na rasporedu radionica „Programi i web 2.0 alati u nastavi“. Za ovu radionicu prijave su zatvorene a prijavljeno je 40 nastavnika iz čak 15 različitih škola iz Slavonije. Radionica će se održati u Osnovnoj školi Šećerana, s početkom u 11 sati.

U tijeku prijave na radionicu „Izrada web stranice sa CMS-om WordPress“

Radionica za koju su prijave još moguće na rasporedu je 12. rujna od 11 do 14 sati, pod nazivom "Izrada web stranice sa CMS-om WordPress", koja će se održati u CARNetovom sjedištu u Zagrebu na adresi Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb.

Naučite objavljivati sadržaj, multimediju na vlastitoj web stranici nakon što ste je uredili po vašoj želji birajući razne dostupne teme i dodatke. Radionicu "Izrada web stranice sa CMS-om WordPress" vodi Tomislav Negulić iz CARNeta.

Naglašavamo da je broj polaznika ograničen pa je prijava obavezna. Krajnji rok za prijave na radionicu je 5. rujna. Također, u slučaju spriječenosti dolaska na radionicu, obavezna je i odjava. Prijava je moguća do popunjavanja radionice ili najkasnije tjedan dana prije radionice. Za uspješnu prijavu potrebno je na mail ise-prijava@carnet.hr poslati ime i prezime, naziv škole i predmeta kojeg predajete. Više informacija o obvezama vezanima uz prijavu ili odjavu pročitajte na adresi http://www.carnet.hr/ise/edukacija#prijava. Svi sudionici radionica dobivaju potvrde o sudjelovanju.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite na ise-prijava@carnet.hr ili telefon +385 1 6661 739.
Organizator ISE edukacija je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet koja kao nacionalni koordinator provodi sve aktivnosti vezane uz projekt Inspiring Science Education u Hrvatskoj.

Projekt Inspiring Science Education (ISE) se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).
 


 
preskoči na navigaciju