preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 6. 2013. 12:49 | RSS

Održan posljednji međunarodni sastanak partnera na projektu ECOLAV

U Zagrebu je, u organizaciji CARNeta, 12. i 13. lipnja 2014. godine, održan posljednji, peti po redu sastanak međunarodnog tima projekta ECOLAV.

Sastanak je započeo u poslijepodnevnim satima 12. lipnja, po završetku stručnog skupa. Tom prigodom dogovorene su aktivnosti potrebne za uspješan dovršetak projekta od strane svakog pojedinog partnera, uključujući podnošenje konačnog izvještaja te su razmatrane mogućnosti buduće suradnje.  Partneri su se ponovno okupili u večernjim satima što je bila prilika za strane partnere da se upoznaju s gradom Zagrebom i lokalnim specijalitetima.

Drugi dan sastanka nastavio se posjetom Školi za cestovni promet u Zagrebu. Na početku susreta ravnateljica škole, gospođa Renata Heljić, toplo je pozdravila sve okupljene te ukratko predstavila školu, dok je nastavnica, gospođa Snježana Kovač predstavila projekt izrade europskog električnog auta u sklopu Leonardo da Vinci programa u kojem je njihova škola sudjelovala.

Tijekom sastanka Jim Anderson, voditelj projekta ECOLAV iz partnerske ustanove Glasgow Clyde College, Velika Britanija, predstavio je ciljeve i aktivnosti projekta, dok su ostali partneri na projektu ponovno bili u prilici predstaviti svoje ustanove u cilju ostvarivanja nekih budućih suradnji.

Po završetku sastanka, partneri su imali mogućnost razgledati i provozati se u električnom automobilu izrađenom u sklopu projekta Europe Electric Car.


 
preskoči na navigaciju