preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 7. 4. 2014. 13:00 | RSS

Sastanak konzorcija projekta eVET2EDU

U Splitu je 27. i 28. ožujka 2014. godine održan završni sastanak konzorcija projekta eVET2EDU. Domaćin sastanka bila je Obrtna tehnička škola, koja je ujedno i projektni partner.

Cilj projekta eVET2EDU je ponuditi pomoć nastavnicima u strukovnim školama i drugim ustanovama strukovnog obrazovanja pri uvođenju dinamičnih, otvorenih i inovativnih metoda poučavanja kroz prilagodbu online tečaja za nastavnike općih predmeta potrebama strukovnog obrazovanja. Projekt se financira iz linije Leonardo da Vinci (EU fondovi), započeo je u listopadu 2012. godine, a trajat će 24 mjeseca.

Osnovni cilj završnog sastanka u Splitu bilo je utvrditi što je sve odrađeno te isplanirati i dogovoriti poslove u svim radnim paketima koji slijede do završetka projekta.

Tijekom dva radna dana prezentirani su rezultati pilotiranja tečaja uvođenja e-učenja u strukovne škole, koji je proveden u svim zemljama partnerima. Također su predstavljeni planovi za eksploataciju i diseminaciju projekta.

Najveći naglasak dan je redizajnu tečaja nakon pilotiranja te je kroz grupni rad, a na temelju rezultata evaluacije od strane polaznika, mentora i vanjskih evaluatora, osmišljen i dogovoren daljni rad na redizajnu svih modula tečaja, kako engleskog tako i svih lokalnih verzija.

Na samom kraju dogovoreni su rokovi vezani uz rad na svim radnim paketima pa tako i za predaju završnog izvještaja.
 


 
preskoči na navigaciju