preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 9. 2013. 09:39 | RSS

Radionica Creative Commons licence za edukatore

U sklopu ovogodišnje CARNetove korisničke konferencije CUC 2013 održat će se radionica “Creative Commons licence za edukatore”. Ukoliko želite saznati zašto se Creative Commons licence sve više koriste u svijetu i ako ih želite upotrijebiti za objavu vlastitih autorskih djela na Internetu, ovo je prava radionica za vas.

Radionica će se održati u četvrtak 21.11.2013 od 9:00 do 10:30 sati u Hotelu Antunović Zagreb. Namijenjena je prvenstveno učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama kao i znanstveno-nastavnom osoblju visokoškolskih ustanova. Voditeljice radionice bit će Gordana Jugo i Ivana Mišetić iz CARNeta.

Polaznici će se upoznati s temom autorskog prava u kontekstu korištenja i objave digitalnih nastavnih materijala na Internetu. Kroz rad na računalu polaznici će naučiti ispravno koristiti rad objavljen pod Creative Commons licencom, a za kraj će polaznici samostalno izabrati i upotrijebiti Creative Commons licence za ranije kreiran vlastiti autorski rad te ga, nadamo se, objaviti na Internetu.
 


 
preskoči na navigaciju