preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 5. 2013. 13:37 | RSS

Održano natjecanje Ponos domovine 2013.

Ovogodišnje finalno natjecanje projekta Ponos domovine 2013. održalo se u Zagrebu od 2. do 4. svibnja 2013. godine na Policijskoj akademiji i Hrvatskom vojnom učilištu uz svečani prijem u Uredu predsjednika RH.

Projekt Ponos domovine je srednjoškolsko natjecanje edukativno-sportskog karaktera koje afirmira izvrsnost u poznavanju hrvatske povijesne i kulturne baštine i vještine u sportskim nadmetanjima među srednjoškolskom populacijom te se održava treću godinu zaredom uz potporu predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića, Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta te CARNeta.

Ove se godine u organizaciji CARNeta i udruge Ponos domovine održalo natjecanje u izradi projektnih zadataka. Učenici finalisti su u četvrtak, 2. svibnja izrađivali projektni zadatak (prezentaciju) na temu „Povijest Interneta u Hrvatskoj“.

U petak, 3. svibnja od 15:30 do 18:30 sati učenici suprezentirali pripremljene prezentacije ispred stručnog žirija koji je dodijelio ocjene timovima. Ocjene koje su timovi osvojili za prezentacije ušle su u ukupno bodovanje za konačan rezultat natjecanja.

Prijenos učeničkih prezentaciji uz tehničku potporu CARNeta bilo je moguće pratiti na poveznici http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=2367.

Dodatne informacije o natjecanju saznajte na stranici http://www.ponosdomovine.hr/.


 
preskoči na navigaciju