preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 9. 2012. 11:59 | RSS

Internet prijenos FP7 Info dana

FP7 Info dan koji se održao u četvrtak, 20. rujna 2012. u prostoriji E2 (J. Marohnića 5) s početkom u 10 sati mogao se pratiti i putem Internet prijenosa. Prijenos događanja bio je dostupan putem linka http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=1917.

Sudionici koji su događanje pratili putem Interneta mogli su tijekom prijenosa postavljati pitanja putem e-mail adrese FP7info@carnet.hr. Na pitanja se odgovaralo po završetku izlaganja predavača. S obzirom da je vrijeme bilo ograničeno, na pitanja na koja se nije odgovorilo tijekom događanja organizatori su odgovorili naknadno putem elektroničke pošte.

Podsjećamo da Info dan organizira BICRO/HIT u suradnji s CARNetom. Info dan bio je posvećen novim natječajima za Sedmi okvirni program (FP7), područje Suradnje (Cooperation). Ovo je područje posebno zanimljivo svima koji se bave istraživanjima na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija te njihovom primjenom u infrastrukturi i uslugama, robotici, nanoelektronici, digitalnom sadržaju i jezicima, zdravlju, proizvodnji te mnogim drugim područjima.

Na info danu mogli ste saznati koje su teme i područja prisutni u najnovijim natječajima (10 i 11), dobiti okvir financijskih pravila, statistiku hrvatskog učešća te čuti iskustva nositelja trenutno aktivnog projekta (UrbanWater) kojeg je predstavio doc.dr.sc. Mario Vašak s Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Program možete pogledati na http://www.fp7.hr/docs/Aktualno2012/20120920Program.pdf.


 
preskoči na navigaciju