preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 7. 9. 2012. 11:16 | RSS

Prijave na natjecanje Webfestival 2012 još uvijek traju

Podsjećamo sve zainteresirane da su prijave na CARNetovo natjecanje web sadržaja - Webfestival 2012 u tijeku.

Ovogodišnja tema natjecanja je multimedijsko učenje kroz izradu multimedijskih sadržaja od screencastova, podcastova, videa do animacija.

Na natjecanje se mogu prijaviti natjecatelji koji su izradili video, screencast, podcast ili animaciju i ovisno i životnoj dobi sudjelovati u jednoj od dvije dobne kategorije: mladi kreativci (-18 god.) i majstori (+18 god.).

Prijave traju do 30. rujna 2012., a natjecatelji se mogu prijaviti putem web obrasca koji se nalazi na http://webfestival.carnet.hr/2012/prijavnica.

Pobjednici natjecanja svoje nagrade će primiti na CARNetovoj korisničkoj konferenciji – CUC 2012 u Rijeci, koja će se održavati od 12. -14. studenog 2012.

Cilj ovoga natjecanja je upoznati širu publiku s mogućnostima primjene multimedijskih sadržaja u obrazovne svrhe te načinima i alatima za izradu multimedijskih sadržaja. U tu svrhu, tijekom natjecanja bit će organizirana besplatna multimedijska radionica za sve zainteresirane. Detalji o multimedijskoj radionici bit će objavljeni naknadno na web stranici natjecanja.

Više o Webfestivalu 2012 kriterijima natjecanja i pravilima sudjelovanja potražite na adresi http://webfestival.carnet.hr.


 
preskoči na navigaciju