preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 9. 2012. 11:13 | RSS

U tijeku su prijave na CMS natjecanje 'Skockajte web!' 2012

Sve osnovne i srednje škole koje se još nisu prijavile, a žele sudjelovati u CMS natjecanju „Skockajte web!“ 2012, mogu se prijaviti do 30. rujna putem obrasca na stranici http://www.skole.hr/natjecanja/CMS/prijava.

Za sudjelovanje je potrebno imati školski web izrađen u CARNetovom CMS sustavu, dok je za nagrade potrebno ponuditi kvalitetan, ažuran, koristan i vizualno dorađen sadržaj.

Podsjećamo, škole mogu sudjelovati u jednoj od tri kategorije:

  • osnovne škole
  • srednje škole
  • Klub najskockanijih (u kojoj sudjeluju samo pobjednici prošlogodišnjih natjecanja).

Ovogodišnji zadatak za škole članice Kluba najskockanijih u znaku je Međunarodne godine održive energije za sve pa će se ovog puta ocjenjivati način na koji su škole doprinijele obilježavanju ove globalno važne teme. Materijali objavljeni na njihovim školskim webovima moraju biti edukativni, a sama tema obrađena multidisciplinarno.

Kao i svake godine do sada, i ovog će puta pobjednici biti proglašeni i nagrađeni na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2012, koja će se održati u Rijeci od 12. do 14. studenog 2012. godine.

Sve o natjecanju, pravilima i kriterijima moguće je saznati na stranici http://www.skole.hr/CMS_natjecanje.

I dok nove pobjednike tek očekujemo, rado bismo vam pokazali što su prošlogodišnji pobjednici ispričali o lanjskom natjecanju te kako su radili na svojim pobjedničkim webovima.

Pogledajte film o prošlogodišnjem natjecanju:

Budite ove godine i vi među najboljima!

 


 
preskoči na navigaciju