preskoči na sadržaj
.
Aktualno
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 6. 2012. 13:56 | RSS

Webinar o primjeni multimedijskih sadržaja u nastavi


Webinar „Primjena multimedijskih sadržaja u nastavi“ autora Darka Rakića održao se u utorak, 12. lipnja 2012. u 10 sati na adresi http://acp.carnet.hr/cuc. Sadržaj webinara je opisao izradu multimedijskih sadržaja (audio emisija, video skečeva, video spotova) pomoću alata za izradu multimedije (Glogster, Zoondle, Audacity, Movie Maker), dok je na primjerima dobre prakse bila prikazana primjena multimedijskih sadržaja u nastavi.

Voditelj webinara, Darko Rakić, učitelj je informatike u Osnovnoj školi Popovača, koji se intenzivno bavi multimedijom i njezinom primjenom u nastavi te održava ciklus webinara na temu fotografije.

Webinar je organiziran kao prateće događanje u sklopu natjecanja Webfestival 2012 (http://webfestival.carnet.hr), koji se ove godine bavi temom multimedijskog učenja i izrade obrazovnih multimedijskih sadržaja od video materijala do screencastova, podcastova i animacija. Prijave za natjecanje traju do 30. rujna, a zainteresirani se mogu prijaviti na adresi http://webfestival.carnet.hr/2012/prijavnica i osvojiti vrijedne nagrade.

Webinar se održao uz pomoć kolaboracijskog alata Adobe Connect Pro (http://www.carnet.hr/acp), a sudionicima za sudjelovanje nije bila potrebna nikakva dodatna oprema ili softver osim računala spojenog na Internet i ispravnih zvučnika.

Sudjelovanje u webinaru bilo je omogućeno svima zainteresiranima putem adrese http://acp.carnet.hr/cuc.


 
preskoči na navigaciju